Moskovska Banka 

 

 

 

 

Sedište: Beograd  

Osnovana: 2008.god. 

Broj ekspozitura: 1 

Call centar: 011/3952-200 

Email: info@moskovskabanka.rs

Website: www.moskovskabanka.rs

 

Moskovska banka je osnovana 2008.godine na teritoriji Srbije i bila je prva ruska banka u ovom regionu. Prvenstveno je svoje poslovanje zasnivala na saradnji sa pravnim licima da bi u junu 2009. svoju saradnju proširila i na poslovanje sa stanovništvom. Moskovska banka se može pohvaliti savremenim pristupom bankarskom poslovanju koji je udružen sa iskustvom domaćih stručnjaka što je čini efikasnom bankom koja u svakom trenutku ima rešenje za sve potrebe svojih zahtevnih klijenata. Banka uspešno posluje na teritoriji Ukrajine, Belorusije, Letonije i Estonije, gde poseduje banke u svom vlasništvu, dok je u Frankfurtu na Majni predstavništvo Banke za Zapadnu Evropu. Moskovska banka zapošljava tim domaćih bankarskih stručnjaka kojima nudi stalnu mogućnost napredovanja i usavršavanja.  

Moskovska banka u svojoj ponudi ima široku lepezu raznovrsnih bankarskih usluga i proizvoda. Jedan od osnovnih ciljeva Moskovske banke je da sebi obezbedi sigurno mesto u razvoju poslovanja sa stanovništvom i privredom. Takodje njen cilj u budućnosti je da ponudi što povoljnije kredite prilagodjene potrebama klijenata i da budu inovatori u sferi finansiranja.  

Moskovska banka Beograd je 100% u vlasništvu Bank of Moscow koja je ujedno i njen osnivač i jedna od najuspešnijih ruskih banaka.  

Poslovnice: 

 

Moskovska banka AD Beograd 

Balkanska 2 

Beograd  

  Bookmark and Share